csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

CSort, SortBG, фото, електронни, сортиращи, машини, българия, сортиране, сортировач, сепаратор

 

фотосепаратор, фото, сортираща, сортиращи, машини, сортиране, принцип, на, работаМаксимална чистота на продукта

фотосепаратор, фото, сортираща, сортиращи, машини, сортиране, принцип, на, работаСтрува си за рекордно кратко време

фотосепаратор, фото, сортираща, сортиращи, машини, сортиране, принцип, на, работаРъст на печалбата

 

 

фотосепаратор, фото, сортираща, сортиращи, машини, сортиране, принцип, на, работа

 

 

 

 

 

НОРИЯ "CSort"- кофичков лентов елеватор- в поцинковано изпълнение е предназначен за транспортиране във вертикално направление на насипни материали.

noria, csort, нория, лентов, кофичков, елеваторнория, лемтов, кофичков, елеватор, лемта, ескалатор, сортбг, csort

 

Нория CSort лентов кофичков поцинкован елеватор

Нория лентов кофичков елеватор поцинкован, предназначен за транспортиране във вертикално направление на насипни материали. Нория е производство на компания СиСорт. Могат да се използват в различни отрасли на промишленоста за товарене и разтоварване на насипни материали в силози за съхранения, в преработващото и почистващо оборудване в различни производства.Нория ленточная (элеватор ковшовый)

Технически предимства на лентови кофичкови елеватори Нория CSort :

Возможност поставяне на норията на открито

Заради използваните горещо поцинковани детайли на корпуса норията постига не само равномерност и всестранност на покритието, но и дълбока молекулярна връзка на защитното цинково покритие. Поцинковането позволява ефективно да защитим метала от корозия и да повишим неговите характеристики.

Возможност за поставяне на нория с височина до 20 метров

Твърдата самоносеща конструкция на норията и използваната листова ламарина с дебелина 2 и 3 мм позволява да постигнем нория с височина до 20 метра без допълнителни опори.

Повишена монтажна готовност

Модулната конструкция и използването на лазерно оборудване в производството на нория, обезпечава точност и високо качество, което позволява економия на време за монтажни работи.

Транспортиране на различни насипни материали

Използването в норията на полимерни кофички с низки коефициенти на триене и специално проектирана форма на главата на норията, обезпечава ефективността пренасяне на продукта при скорост на лентата от 1,6 до 3 м/с позволява използването различни транспортируеми материали .

Икономична конструкция

Използването в конструкцията на норията полимерни кофички е с 2 – 2,5 пъти по-лека конструкция отколкото при използване на металически кофички, което води до 15 – 22% икономия на енергия при транспортиране на продукта. Освен това срока на годност на кофичките в 2-3 пъти по-дълъг.

Освен всички описани преимущества, всички нории са снабдени с датчици за контрол скоростта на лентата, датчици за контрол на лентата и датчици за подаване на продукта. Предвидени са места за монтаж на взриворазрядни клапани.

Използването на НОРИЯ CSort е в комплектацията на използването на фотосортиращи линии с фотосепаратори CSort.


Буклет нории СиСорт