Елеватор, кофичков, Нория, ROMAX, машини за почистване, елеватори, самотечни тръби, клапани, СортБГ ООД, Фото, СервизROMAX, Ромакс, silozi, силози, СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори

 

 • Кофичкови
  елеватори
  НОРИЯ
 • Конструкция
  принцип на
  работа
 • Технически
  характеристики
  модели НОРИЯ
Кофичковите елеватори са предназначени за вертикално транспортиране на зърнени култури

 

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Дизайнерите ROMAX и нашите западни партньори е разработен набор от елеватори за използване в сектора на селското стопанство и в други области на преработка (хранително-вкусовата промишленост, преработка на и др.)
Колекторни асансьори от 5 до 2000 m 3 / h .
Нашето оборудване се използва в селското стопанство, химическата промишленост и преработката на минерални продукти. 
Стандартната гама е оборудвана с висококачествени материали и агрегати. Ние сме единствените на територията на Руската федерация, които използват кофи и панделки от марката френски производител STIF.
ROMAX кофа асансьори използват червей и аксиални моторни редуктори на такива компании като Bonfiglioli, Nord, Servo Drive с фактор на обслужване от 2,5 до 5, което поставя ни Noria в серия от промишлени и твърди ядрени проекти.
Основната идея на конструкцията е да предостави на потребителя надеждно оборудване и да гарантира висококачествени технически показатели (производителност, консумация на енергия и др.).

Съдържание на пакета:

1. Горната глава на асансьора на кофата; 
2. Мотор-редуктор; 
3. разтоварване; 
4. Минният вал; 
5. Долната обувка на асансьора на кофата; 
6. Зареждане на бункера;

7. Затягащ щифт; 
8. Кофи на норрия; 
9. лента Noria; 
10. Почистващ люк; 
11. люк за поддръжка; 
12. Взривобезопасно устройство.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Горна кофа Асансьорна глава

Изработена е от поцинкована стомана. Външен глава покриваща плоча покрити с полимер, дебелина от 10 mm , което увеличава живота на устройството и намалява наранявания продукт.

Регулируемата плоча 1 между кофата и резервоара предотвратява разливането на продукта в шахтата.

Върху горната част на главата е монтиран клапан за разрушаване на експлозията  2 .

По желание, при кофа с висок капацитет (над 350 тона на час) барабанът е вулканизиран с гумен протектор   3 .

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторАксиален вал на кофата 

Изработена е от поцинкована стомана. Доставя се в разглобена форма, което спестява обема на превозното средство, когато оборудването се доставя на мястото за монтаж.

Монтажните елементи са бързи и без необходимост от специални инструменти, като качеството на частите на най-високото ниво. Това гарантира, че няма грешки при функционирането на свързващите отвори и седалки.

По време на монтажа, дюзи, клапани се монтират на шахти  2   и специален одит от гледане прозорци  1 , е включена в единица опаковка.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Кош за асансьор в долната част на кофата

Изработена е от поцинкована стомана. Реализирани кух барабан 1   с механизъм за опъване лента  2 , улей за пълнене  3   на облицована 10мм полимер плоча странично в долната част на обувката, снабдена шибри   4   за лесно почистване единица.

По желание е оборудван с барабан с гумен протектор 5 (за висококачествени нории), допълнителен бункер   6   и инспекционни прозорци    (по желание).

 

 

SortBG, СортБГ, ООД, внос, сервиз, фото, сепаратори, сортиращи, почистващи, калибриращи, машини, елеватори, вибро, маси, българия, македонияСортБГ, СортБГ ООД, SortBG, CSort, фото, сепаратор, сортиращи, машини, форум, агро, сортиране, почистване, калибриране, българияСортБГ ООД, SortBG Ltd., внос, сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори, силози, сушилни, линии, комплекси© 2016 Copyright  SortBG